Upwork Magento Test Questions Answer 2018 – Top 10% Upwork

/
/
2191 Views

Here are all the 60 questions of Magento test of Upwork.You can pass Magento test on Upwork using those answers of Magento test.You will also get the Top 10%, Top 20 % and Top 30% on the Upwork.

Here are all Magento 1 And Magento 2 Question And Answers :

1. How can you extend Bundle updates product listing using the grid UI component located?

Magento/BundleStaging/product/adminhtml/ui_component/bundle_update_product_listing.xml

a. Yes

b.It should be Magento/BundleStaging/view/adminhtml/ui_component/bundle_update_product_listing.xml

c.No, It should be
Magento/BundleStaging/controller/adminhtml/ui_component/bundle_update_product_listing.xml

d.None
of Abobe

Answer
: b
.Itshould be
Magento/BundleStaging/view/adminhtml/ui_component/bundle_update_product_listing.xml

2.When you want to change the behavior of the magento core modules which of
the following method is acceptable ?

a.Patching the core files.

b.Overriding a class by xml rewrite.

c.Move core modules into local directory and apply your changes.

d. overriding a class by copying the core file to local directory .

Answer : C. Move core modules into local directory and apply your changes.

3.which endpoint is used for user authorization (customer)?

a../oauth/intiate

b./oauth/authorize

c./admin/oauth_authorize

d./oauth/token

Answer B ./oauth/authorize

4.how many code pools does magento have?

a.1

b.2

c.3

d.4

Answer C: 3

5.what happens when you edit an existing order using the order management page?

a.Depending on the order status ,different editing form appear for the current order

b.The current oreder is cancelledand a new order is created from scratch based on the

current order’s data.

c. It will work well and let me edit the order

d.From appears that allows you to edit shopping information for the current order only

Answer B.The current oreder is cancelledand a new order is created from scratch based on the current order’s data.

7.which statement is correct regarding theme ‘s registration.php file?

a.It contains the basic meta information like the theme name and the parent theme name ,

and theme is inherited from an existing theme .

b.It is required to register your theme in the system .

c.This file is optional

d.describe the theme dependencies and some meta information.

Answer b.It is required to register your theme in the system .

8.Static __ is a silent function of a class,which is stored in the memory space of a class (not object) ?

a.Variable

b.Function

c.Page

d.Method

Answer a.Variable

9.Which of the following are the method of payment gateways ?

Note:there may be more thanone right answer.

a.Payflow pro(includes express checkout)

b.Payflow link(includes express checkout)

c.Payflow add (includes express checkout)

d.Payflow list (includes express checkout)

Answer a.Payflow pro(includes express checkout)

10.which code is used to specify javascript resources maping?

a.Var config={

paths:{

//configuration for resources ‘app/code/magento/catalog/controller/frontend/product/product.js’

product”:”./product/product”

}

};

b. Var config={

paths:{

//configuration for resources ‘app/code/magento/catalog/view/frontend/product/product.js’

product”:”./product/product”

}

};

c. Var config={

paths:{

//configuration for resources ‘app/code/magento/catalog/model/frontend/product/product.js’

product”:”./product/product”

}

};

d. Var config={

paths:{

//configuration for resources ‘app/code/magento/catalog/js/frontend/product/product.js’

product”:”./product/product”

}

};

Answer B.

11.which code is used to include cms in block in template file(.phtml)?

a.echo $this->getLayout()->createBlock(‘cms/block’)->setBlockHtml(‘static_block_id’)->toHTML();

b. echo $this->getLayout()->createBlockHTML(‘cms/block’)->setBlockId(‘static_block_id’)->toHTML();

c. echo $this->getLayout()->createBlock(‘cms/block’)->setBlockId (‘static_block_id’)->toPHTML();

d. echo $this->getLayout()->createBlock(‘cms/block’)->setBlockId(‘static_block_id’)->toHTML();

Answer D. echo $this->getLayout()->createBlock(‘cms/block’)->setBlockId(‘static_block_id’)->toHTML();

12.which action should you perform to make it possible to display your custom attribute value on the product list .

a.Set ”used_in_product_listing ” property for this attribute to “1”

b.Rewrite the method mage_catalog_block_product_list::getproductcollection() to add additional attributes to select.

c.Observe the “catalog_product_collection load_before” event to add the attribute to select.

d.You can use “used_in_product_list” property for this attribute too “0”.

Answer A.Set ”used_in_product_listing ” property for this attribute to “1”

13.which of the following is not a magento cache type ?

a.Configuration

b.Page cache

c.Entity Attribute value(EAV)

d.DML

e.DDL

Answer D.DML

14.whic magento command is used to display the current deployment mode.

a.Magent deploy:mode

b. Magent mode:show

c.magento deploy :mode:show

d:none of the above

Answer C.magento deploy :mode:show

15.which option are correct about optimize magento configuration?

a.To speed up magento performance ,don’t run mysql and web server on the same machine

b.Do not host files on your web server that you do not use

c.Optmization of session storage ,identification and disabling of unused magento modules

d.Enabling magento flat catalog.(magento uses a complex and resources intensive entity

attribute value [or EAV] based catalog).after initial catalog establishment,enabling the flat catalog can dramatically improve database querrying time.

e.All of the above

Answer E.All of the above

18.to create a base grid block you need to define the following function ?

a.getMassactionBlock()

b_prepareMassactions()

c._prepareMassaction()

getMassactionBlock()

Answer C._prepareMassaction()

19.how do you change an order status to complete ?

a.Directly in the database

b.By clicking complete button

c.you need to create shipping for order

d.you need to create invoice and shiping

Answer B.By clicking complete button

20.What step during the layout loading is the node processed ?

a.After the generation of layout blocks

b.before the generation of layout update XML,but aftergenration of layout blocks

c.Before the generation of layout blocks but after the generation of layout XML

dAfter the genrationof layout block,but before rendring the page.

Answer D. After the genration of layout block,but before rendring the page.

21.Which of the following piece of code can be used to get magento clients by paymet method ?

a.$collection=

Mage::getResourceModel(‘sales/order_payment_collection’)->addFieldToSelect(‘*’)->addFieldToFilter(‘Method’,mundipagg_boleto”);

Foreach($collection as $orderPayment){

$orderId=$orderPayment->getParentId();

$order=Mage::getModel(‘sales/order’)->load($orderId);

$customerId=$order->getCustomerId();

}

b. $collection=

Mage::getResourceModel(‘sales/order_payment_collection’)->addFieldToSelect(‘*’);

Foreach($collection as $method){

If($method->getMethod()==”mundipagg_boleto”){

Print $method->get_method().”</br>”;

}

}

c. $collection=

Mage::getResourceModel(‘sales/order_payment_collection’)->addFieldToSelect(‘*’)->addField (‘Method’,mundipagg_boleto”);

Foreach($collection as$method){

If($method->getMethod()==”mundipagg_boleto”){

Print $method->get_method().”<br>”;

}

}

d. $collection=

Mage::getResourceModel(‘sales/order_payment_collection’)->addFieldToSelect(‘*’)->addField (‘Method’,mundipagg_boleto”);

Foreach($collection as $Method){

If($Method->getMethod()==”mundipagg_boleto”){

Print $method->getMethod().”<br>”;

}

}

e.all of the above

Answer : A

22.magento has the following codepool?

a.Community advanced and local

b.Core,community and local

c.Reomte ,core and community

d.None of the above

Answer b.Core,community and local

23.which of the following is not a magento module?

a.Core Modules

b.Community modules

c.Commercial modules

d.complex Modules

Answer d.complex Modules

24.what function do we use to filter a product collection ?

A.addFieldToFilter()

b.addattributetoFilter()

c.addWhere()

d.filterByField()

Answer b.addattributetoFilter()

25.magento is the file format for a data upgrade script?

a.{module}.v2.php

b.install-data-v2-{$module}.php

c.upgrade0.0.2.php

d. data-upgrade-0.0.1-0.0.2.php

Answer c.upgrade0.0.2.php

26.what is required for installing magento extention on a custom theme.

a.<current theme package> – -> <current theme folder>

b. <current theme package> – -> <default folder in current theme’s package>

c.base  default folder

d.all of the above

Answer d.all of the above

27.what function fits in the code snippet?

Class Namespace_ModuleBlock_content extends Mage_core_Block_Template{

Protected function __construct(){

Parent::__construt(‘namespace/module/content.phtml’)

}

}

a.setTemplate

b.setView

c.setViewFile

d.setLayout

Answer d.all of the above

28.which statement is false about a service contact?

a.it enables magento and third party devlopers to report sytem dependent through composer json file and consequently guarantee compatibility among magento version

b.A service contact includes data interfaces which preserve data integrity ,and services interfaces

which hide business logic details from service requestors such as controllers web services and other modules .

c.Magento is modular system that enables third party developers to customize and overwrite core parts of its frame works this flexibility comes for free

d.Aservices contact is set of php interfaces that are defined for a module .

Answer c.Magento is modular system that enables third party developers to customize and overwrite core parts of its frame works this flexibility comes for free

29.which theme file define the location of information in magento 2.0?

a.Signup.php

b.Registration.php

c.new.php

d.frontend.php

Answer b.Registration.php

30.the controller action_________method is called each before calling the action method itself?

a.Predispatch

b.preAction

c.beforeDispatch

d.brforeAction

Answer a.Predispatch

31.a gift registry will hold the following information ?

a.List of product

b.event Location

c.Event name

d.Event id

Answer a.List of product

32.which of the following is not vailed for service layer?

A.reside below the domain layer and above the presentation layer .

b.contain services contracts which define how the implementation will behave .

c.provide an easy way to access the REST/SOAP API framework code.

d. Provide a stable a API for other modules to call into.

Answer A.reside below the domain layer and above the presentation layer .

33.when are using .htaccess how can you redirect all admin page in magento to another domain and subdirectory?

a. RewriteEngin on

RewriteEngin{REQUEST_URI} !^/(media|skin|js)/

Rewritecond%{REQUEST_URI} !admin

Rewrite Cond %{REQUEST_URI}!index.php[nc]

RewriteRule^http://www.example.com/landing[r=302,L]

b. RewriteEngin on

RewriteCond{REQUEST_URI} !^/index/.php/admin[NC]

RewriteCond%^.[L]

Rewrite Cond %{The REQUEST }!new/ [nc]

RewriteRule!^new//new%{REQUEST_URI}[NC,R=301,L]

c. RewriteEngin on

RewriteCond{REQUEST_URI} !^/index/.php/admin[NC]

RewriteRule%^.[L]

Rewrite Cond %{The REQUEST }!new/ [nc]

RewriteRule!^new//new%{REQUEST_URI}[NC,R=301,L]

d.all of the above

Answer a.

34.who use the presentation layer ?

a.web users

b.system administrators

c.Web API calls

d.All of the above

Answer d.All of the above

35.what is the purpose of the FLAG_NO_REDIRECT_URL controller flag?

a.it does not perform a redirection .

b.it does not redirect to an external url

c.It does not redirect to external url but allow internal forwarding

d.There is no such flag in magento controllers

Answer a.it does not perform a redirection .

36.which command allow you to reset magento files and Directory permissions?

a.find .-type f –exec chmod 755{};

find . –type d –exec chmod 644{};

chmod x mage

b. find .-type f –exec chmod 644\{};

find . –type d –exec chmod 755\{};

chmod +x mage

c. find .-type f –exec chmod 755{};

find . –type d –exec chmod 644{};

chmod x mage

d. find .-type f –exec chmod 644{}\;

find . –type d –exec chmod 755{}\;

chmod +x mage

Answer d. find .-type f –exec chmod 644{}\;

find . –type d –exec chmod 755{}\;

chmod +x mage

37.which inventory API allows you to reterive the list of stock data by product ids?

a. cataloginventory_stock_item_list()

b. cataloginventory_stock_item_update()

c. cataloginventory_stock_item_find()

d.All of the above

Answer a. cataloginventory_stock_item_list()

38.which of the following code snippets changes the positions of the compare product block in the right column?

a.<refrance name=”right”>

<action method=”unsetchild”>

<block>catalog.compare.sidebar</block>

</action>

<action method=”insert”>

<block>catalog.compare.sidebar</block>

<sublingname>right.permanent.callout</sublingname>

<after></after>

</action>

</refrence>

b. <refrance name=”right”>

<action method=”move”>

<block>catalog.compare.sidebar</block>

<block>catalog.compare.sidebar</block>

<sublingname>right.permanent.callout</sublingname>

<after></after>

</action>

</refrence>

c. <action method=”move” block=”right”>

<block>catalog.compare.sidebar</block>

<sublingname>right.permanent.callout</sublingname>

<after></after>

</action>

d. <action method=”copy” block=”right”>

<block>catalog.compare.sidebar</block>

<sublingname>right.permanent.callout</sublingname>

<after></after>

</action method=”remove” block=”right”>

<block>catalog.compare.sidebar</block>

</action>

Answer a.

39.which of the following extensions are required for installing magento ?

a.curl

b.intl

c.mhash

d.poo/MySql

d.all of the above

Answer d.all of the above

40. Which command can you use to clear the directories?

rm -rf <your Magento install dir>/var/data/* <your Magento install dir>/var/generation/*

rm -rf <your Magento install dir>/var/di/* <your Magento install dir>/var/generation/*

rm +rf <your Magento install dir>/var/di/* <your Magento install dir>/var/generation/*

rm -rf <your Magento install dir> -> /var/di/* <your Magento install dir>/var/generation/*

Answer C. allow all available countries

41.What does the following tag mean in module’s config.xml file?

<sallowspecific>0</sallowspecific>

allow all available countries

allow all countries specified in the country list

shipping not allowed

None of the above

Answer A. allow all available countries

42. Which of the following aspects to the define RESTful API of Magento?

Note: There may be more than one right answer.

Its exposed URIs are formatted in a directory-like structure

It makes usage of the standard of HTTP methods, GET, POST, DELETE, and SEND

It uses JSON or XML to transfer information

Answer C.
It makes usage of the standard of HTTP methods, GET, POST, DELETE, and SEND

It uses JSON or XML to transfer information

43. The data model is based on the Entity-attribute-value _____ that stores data objects in tree structures?

rendering

model

class

modal

Answer B. model

44. What is the difference between subtotal price and base subtotal?

Base subtotal is in the customer’s currency and subtotal is in your shop’s base currency

Subtotal in the customer’s currency and base subtotal is in your shop’s base currency

Subtotal includes taxes, base subtotal does not

Nothing special, it’s the same value

Answer B. Subtotal in the customer’s currency and base subtotal is in your shop’s base currency

45.Which relationship is not possible between two modules?

uses

reacts to

customizes

moves

replaces

Answer C. moves

46.Which of the following files does Magento use to detect maintenance mode?

var/.maintenance.flag

var/.maintenance.mg

var/.maintenance

None of the above

Answer A. var/.maintenance.flag

47. What actions are performed in this code?

$model = Mage::getModel(‘your_module/model’);
$model->load($id);
$model->setData(‘name’, ‘value’);
$model->load($id);
$model->save();

Model data was loaded from the database and saved twice, because load() calls save() if any data was changed

Model data was loaded twice, but was not saved

Model data was loaded from the database twice and saved into the database with a new property value

Model data was loaded once, but was not saved.

Answer A. Model data was loaded twice, but was not saved

48. CRUD stands for the four basic types of database operations , , _____, and delete?

read,write,update

update, read,write

load, write,read

create, read, update

Answer D. create, read, update

49.Which of the following is not a Magento product type?

Simple Product

Complex Product

Grouped Product

Configurable Product

Virtual Product

Answer B. Complex Product

50.What function renders a Magento block?

_renderBlock

_toHtml

_render

_echoContents

Answer A. _renderBlock

51.If module A declares a dependency upon Module B, which of the following is not valid to declare such dependency?

In Module A’s module.xml file, Module B is listed in the <sequence> list

declare a dependency upon Module B in A’s composer.json

declare a dependency upon Module A in B’s composer.json

in the deployment configuration, Modules A and B must both be defined as enabled.

Answer C. declare a dependency upon Module A in B’s composer.json

52.What is stored in the var directory?

Various temporary data, such as log, cache and session files.

Variable values that are shared with third-party systems.

Variable values that are defined for Magento configuration.

Answer A. Various temporary data, such as log, cache and session files.

D. The status is a child of the state.

53. Which statement correctly describes order state and order status?

A.State and status are independent properties of the order.

B. An order doesn’t have a status, only a state. Status is a property of an invoice, shipment, and credit memo.

C. State represents the general state of the order, while status works on item level.

D. The status is a child of the state.

Answer D. The status is a child of the state.

54.How can you access the Magento theme directory?

A.Mage::getSingleton(‘core/design_package’)->getSkinBaseDir()

B. Mage::getBaseDir(‘skin’);

C.$this->getSkinUrl()

D. All of the above

Answer D. All of the above

55.What model property is responsible for the naming of this event: “catalog_product_after_load”?

$_eventName property

$_eventDataKey property

$_eventObject property

$_eventPrefix property

Answer D. $_eventDataKey property

 

Upwork Magento Test Questions Answer 2018 – Top 10% Upwork

Top 10% Upwork Magento Development Test 2018

Top 10% Upwork PHP Test Test 2018

Sign up for our newsletter to get Daily Updates

It is main inner container footer text